LIVESCORES - ΖΩΝΤΑΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ


τα πάντα για το stoixima

ΠΑΤΗΣΤΕ ΠΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΤΟ SITE ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΟΜΑΔΑΣ

ΜΕΝΟΥ

Παρακαλώ αφήστε τα σχόλια σας

Όχι ύβρεις ...

Κυριακή 16 Ιουνίου 2013

HONKA - ELSINKI & MEXICO - ITALY

     
    Καλησπέρα σας μετά από μία μικρή διακοπή δύο προβλέψεις για σήμερα με

 honka Helsinki = G-G (1.72 στην bet 365) ΣΕ ΛΙΓΟ ΣΤΙΣ 18.30



και οι δύο ομάδες είναι ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα η Χόνκα πετυχαίνει γκολ στο γήπεδο της όπως κ η Ελσίνκι εκτός έδρας κ μιάς που έχει και καλύτερη προϊστορία θα παίξω το G-G δηλαδή από ένα γκολ για τις δύο ομάδες .

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

   MEXICO- ITALY = OVER 2 (1.95 BET 365 ) ΣΤΙΣ 22.00

             Εδώ θα παίξω ένα παιχνίδι δύσκολο διότι μπορεί να έρθει σχεδόν όλα τα αποτελέσματα αλλά θα το παλέψουμε άνετα πιστεύω όλα δείχνουν πως το παιχνίδι πάει για under 2.5 και σύμφωνα με τα τελευταία παιχνίδια που έχει δώσει το Μεξικό στα φιλικά δεν πετυχαίνει γκολ όπως κ η Ιταλία η οποία θα επιτύχει γκολ και επίσης θα φάει γκόλ ή δεν θα βάλει γκολ ουτε θα δεχτεί . Όμως στην προϊστορία μεταξύ των δύο ομάδων γκολ μπαίνουν και από τις δύο μεριές ... Λοιπόν το OVER 2.5 όμως με 2.5 απόδοση είναι μία πρόκληση ... αν και αντίθετο λοιπόν στα προγνωστικά εμείς θα προτιμήσουμε το OVER 2 με 1.95 (bet 365) ,το over 2 σημαίνει πως αν μπούνε δύο γκολ ούτε κερδίζουμε αλλά ούτε χάνουμε ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΠΟΣΟ ΜΑΣ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ,ΟΤΑΝ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΔΥΟ ΓΚΟΛ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ.



1 σχόλιο:

  1. H Ελσινικι δεν μας εκανε την χαρη να βαλει ενα γκολακι κ ετσι το σκορ εληξε 1-0 υπερ της Χονκα, στο αλλο ματσακι πιασαμε το over 2 μιας κ που η Ιταλια νικησε με 2-1 το Μεξικο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΧΙ ΥΒΡΕΙΣ

φράση: