LIVESCORES - ΖΩΝΤΑΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ


τα πάντα για το stoixima

ΠΑΤΗΣΤΕ ΠΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΤΟ SITE ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΟΜΑΔΑΣ

ΜΕΝΟΥ

Παρακαλώ αφήστε τα σχόλια σας

Όχι ύβρεις ...

Δευτέρα 1 Ιουλίου 2013

Η Βραζιλία ανώτερη από την Ισπανία κατέκτησε το 4ο Confederations Cup καθώς νίκησε με 3-0(βίντεο)

    
      Η Βραζιλία σαφώς ανώτερη στο πρώτο ημίχρονο σε όλα τα σημεία νίκησε κατά κράτος την Ισπανία με 3-0 , είχε την υπεροχή του αγώνα σχεδόν σε όλο το παιχνίδι ,οι παίχτες της πάταγαν καλύτερα στο γήπεδο και η συνεργασία μεταξύ τους ήταν άψογη  , η ομάδα της Βραζιλίας γέμιζε τους χώρους του γηπέδου και με πρεσινγκ εκεί που χρειαζόταν δημιούργησε τις προϋποθέσεις για να πετύχει γκολ και να ελέγχει τον αγώνα ,φυσικά έχοντας την ψυχολογία με το μέρος τους μιας που...


προηγήθηκαν με την έναρξη του αγώνα κ φυσικά παίζοντας μέσα στο Μαρακανά όλους τους φιλάθλους να τους επευφημούν , πέτυχαν εύκολα τρία γκολ χωρίς ουσιαστικά να απειληθούν . Οι Ισπανοί από την άλλη φάνηκαν νωθροί και φοβισμένοι ,βέβαια το γεγονός πως δέχτηκαν το πρώτο γκολ με το που ξεκίνησε το παιχνίδι στο 2ο λεπτό με τον Fred με αποτέλεσμα να ξαφνιαστούν και να προσπαθούν να είναι πιο προσεκτικοί κάτι όμως που δεν τους βοήθησε με αποτέλεσμα να δεχτούν και δεύτερο γκολ (με τον Νειμάρ)  πάλι σε κύριο σημείο δηλαδή ένα λεπτό πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου .
   
      To δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε πάλι άσχημα για την ομάδα της Ισπανίας μιας που η Βραζιλία πέτυχε γκολ πάλι με τον Φρεντ στο 47'λεπτό .Η Ισπανία προσπάθησε έπειτα να ισορροπίση το παιχνίδι και κέρδισε πέναλτι στο 55΄αλλά ο Σέρχιο Ράμος αστόχησε κάονοντας ακόμα πιο δύσκολο το έργο της Ισπανίας . Στο 68 ' δέχτηκε κόκκινη κάρτα ο Πικέ μιας που ανέτρεψε τον Νειμάρ σε μια αντεπίθεση της Βραζιλίας την στιγμή που πήγαινε να βγει μόνος του με το τέρμα και έτσι έμεινε με 10 παίχτες . Η ομάδα της Βραζιλίας δεν συνέχισε έπειτα στον ίδιο ρυθμό κ η Ισπανία αν και με 10 παίχτες δημιούργησε κάποιες καλές φάσεις αλλά χωρίς να μπορέσει να πετύχει ένα γκολ .
      Συνθέσεις
Βραζιλία: Ζ. Σέζαρ, Ν. Άλβες, Τ. Σίλβα, Ν. Λουίζ, Μαρσέλο, Λ. Γκουστάβο, Παουλίνιο (88' Ερνάνες), Οσκάρ, Χουλκ (73' Ζάντσον), Νεϊμάρ, Φρεντ (80' Ζο).
Ισπανία: Κασίγιας, Αρμπελόα (46' Αθπιλικουέτα), Σ. Ράμος, Πικέ, Άλμπα, Μπουσκέτς, Τσάβι, Ινιέστα, Πέδρο, Μάτα (52' Νάβας), Τόρες (59' Βίγια).

   Δείτε φάσεις και γκολ .


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΧΙ ΥΒΡΕΙΣ

φράση: